Kandidater

Kandidater

CV Database

Upload cv og coverletter

Til når den rette stilling dukker op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Semper et donec justo facilisi pellentesque ornare posuere neque. Mi eu, feugiat in non felis eget interdum. Consectetur turpis egestas senectus aliquet tellus posuere quis sed proin. Velit aliquet in odio non pulvinar neque. Maecenas libero egestas aliquam est pellentesque at vel, volutpat. Arcu laoreet eu diam arcu malesuada urna sit.

Maks 2 filer, CV og coverletter, i PDF eller word

CV Database​

Kandidater

Bliv en del af vores netværk

Conpendo Consults gør altid brug af vores database i forbindelse med løsning af opgaver for kunder. Derfor er det vigtigt at du er en del af vores netværk, hvor vi så vil rette henvendelse til dig direkte hvis vi finder et match mellem din profil og en ledig stilling. 

Vi ser frem til at modtage dit CV.

Udvalgte stillinger

Ikke alle ledige stillinger ønskes annonceret, så derfor vises kun udvalgte stillinger, på denne side.

Proces ingeniør – København

Er du procesingeniør og har en tung ballast inden for projektledelse? Har du lyst til at være med på holdet i en spændende og udviklende virksomhed, hvor der er kort distance fra idé til handling, er det dig vi er på udkig efter.

Læs mere

Projektleder

Ønsker du at bidrage til den grønne omstilling og lede spændende projekter på vejen? Så er det måske lige dig vi søger…

Læs mere

Project Manager

Are you looking for an exciting position managing EPC project around the world ? Our client in East Jutland are now looking to extend their team.

Læs mere

Produktionschef BESAT

Trives du i en udadvendt og synlig rolle, hvor du er ansvarlig for produktionsledelse, sourcing og udvikling? Kan du source produkter og processer samt koordinere produktionen derefter? Så er det dig, vi søger.

Læs mere