Anonym

Vores kunde er en ingeniørvirksomhed med flere afdelinger i Danmark, samt udlandet. Virksomheden er i en god udvikling med vækst. De søges nu leder til deres Pharma afdeling, der vil få ansvaret for at fortsætte udviklingen indenfor Biotek, Pharma og medicinindustrien.

Leder til Pharma afdeling

Stillingen

Til afdelingen i København søges en skarp leder, der vil blive ansvarlig for hele Pharma afdelingen i tæt dialog med ledelsen. Du vil tiltræde en spændende stilling med mange kontakter og tæt samarbejde med mange mennesker på alle niveauer. Du vil kombinere egen ekspertise med kollegaers gennem sparring og videndeling.
Dine primære områder
• Som Pharma leder kommer du til at stå med ansvaret for et velfungerende team med højt kvalificerede medarbejdere.
• Personaleledelse – Du skal i samarbejde med ledelsen være med til at sætte holdet du vil arbejde sammen med
• Forretningsforståelse og aktiv i salgsarbejdet
• Budgetansvarlig

Kandidaten

Den rette person har en baggrund som ingeniør og har arbejdet indenfor Pharma-industrien gennem de sidste 5-10 år. Du skal have et bredt kendskab til branchen såvel teknisk som kommercielt, samt gerne have ambitioner om at udvikle dig som leder.

Som person er du imødekommende og har nemt ved at omgås andre mennesker. Du har et personligt højt ”drive” med en resultatorienteret og innovativ arbejdsform, hvor du evner at bevare overblikket – også i pressede situationer. Du kan lide faglige udfordringer og motiveres af at se resultater. Din forretningsforståelse er i top og du har evnen og lysten til at drive vores Pharma afdeling.

Der tilbyder en god lønningspakke, der matcher ens kvalifikationer. Alle medarbejdere er dertil omfattet af en pensionsordning igennem P+. Vi tilbyder sundhedsordning, og der er frugt- og morgenbrødsordning samt mulighed for at deltage i frokostordning.

Virksomheden tilbyder en organisation med gode udviklingsmuligheder. Til dagligt bliver der arbejdet dynamisk og tværfagligt, og en arbejdsplads, der ved hvornår der skal tages seriøst om tingene. Dog er det vigtigt at der er højt til loftet og det skal være dejligt at gå på arbejde.

Specifikt i Pharma afdelingen sker der konstant udvikling på markedet, og stillingen byder derfor på mange spændende udfordringer. Dagligdagen er travl, aktiv og udfordrende, med er rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil ligeledes blive en del af en virksomhed med en aktiv forbedringskultur og en ambition om at have en unik viden inden for tekniske anlæg og kemi i den farmaceutiske industri.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Partner Lars Thomasen på telefon 60132868 eller på mail lth@conpendo.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Kontakt person

Partner

Klar til at tage opgaven op?

Maks 2 filer, CV og coverletter, i PDF eller word