Om Conpendo

Om Conpendo

Om os

Conpendo Consult kombinerer 25 års rekrutteringserfaring med 25 års tung ledelseserfaring, til at blive blandt de foretrukne indenfor rekruttering til Industrien, Handel, Service og Logistik.

Historien

I 2020 starter Lars Thomasen virksomheden Masen Consult op i Danmark efter at have drevet rekrutterings- og konsulentvirksomheden HunterOriental Asia i Kina i 10 år. Lars har endvidere en tung rekrutterings-baggrund fra lignende stillinger hos Compass og SAM.

I foråret 2022 bliver Hans Vejs-Petersen Partner i Masen Consult. Hans kommer med tung ledelseserfaring fra stillinger som bl.a. Administrerende Direktør, COO og Supply Chain Direktør i virksomheder som DFDS, Cabinplant, GRAM Equipment, BPI og TRESU.

I sommeren 2022 etableres virksomheden CONPENDO Consult med Lars Thomasen og Hans Vejs som ejere. CONPENDO koncentrerer sig om Rekruttering, Test, Opstarts planer og Genplacering. Fokus gør stærk og derfor har CONPENDO valgt udelukkende at dedikere indsatserne omkring disse rekrutterings-discipliner.

CONPENDO har fokus på FN’s verdensmål og har en forkærlighed for virksomheder der understøtter bæredygtige indsatser.

Værdier

CONPENDO Consult bygger på nogle fundamentale værdier, der alle kredser om mennesker og om de relationer, vi skaber mellem hinanden. Vi finder ikke bare de rigtige kandidater til de rigtige stillinger – vi sørger for det komplette match, hvor der også tages hensyn til de omkringliggende forhold som kultur, den øvrige organisation m.v.

CONPENDO Consult ønsker at bidrage til den grønne omstilling. Vi har fokus på de verdensmål som vi kan bidrage til (FN 17 – 4,8,12,15) og har en forkærlighed for virksomheder og kunder, som understøtter bæredygtige indsatser.

Conpendo og FN's 17 verdensmål

En cirkulær tankegang om bæredygtighed, og et fokus på sunde arbejdsrelationer gør, at vi aktivt beskæftiger os med FN’s 17 verdensmål.

Verdensmålene er til for at forbedre vilkårene for alt liv på jorden, og det er en tilgang vi er stolte af at kunne præsentere som en naturlig del af vores processer, både direkte og inddirekte.

Mød Conpendo

Lars Thomasen og Hans Vejs-Petersen står klar til at hjælpe dig eller din virksomhed mod succes.

Men med vores fokus og erfaring om den succes der ligger bag den menneskelige kontakt, synes vi at det er på sin plads at få sat ansigt på hvem vi egentlig er. Derfor vil vi gerne byde dig velkommen til at lære os bedre at kende.