Anonym

Virksomheden udvikler, designer og leverer bæredygtig energioptimering der understøtter den grønne omstilling. Den vokser hastigt, og der er her mulighed for at blive en del af en virksomhed, der kulturelt er som en iværksættervirksomhed, og hvor man alligevel har dygtige og erfarne kolleger at trække på, så man kommer ordentligt ind i jobbet. Der er brug for en dygtig projektleder, der styrer sine projekter sikkert i mål i tæt samarbejde med kunder og kolleger i en branche med højt avanceret teknologi. Man møder en innovativ og kulturelt mangfoldig organisation, hvor performance, sjov og trivsel er centrale elementer i en travl hverdag. Organisationsstrukturen er flad med hurtige beslutningsprocesser. Det betyder, at der ikke er langt fra ord til handling.

Projektleder

Stillingen

Vi søger en projektleder, der drives af at få ting til at ske, der har styr på detaljerne og som bidrager til at levere den bedste løsning til tiden. Det er afgørende, at kunderne kan stole på de indgåede aftaler, og at projektlederen kan håndtere alle aspekter af de kontraktlige krav og leverancer til kunden.

Med reference til General Project Manager arbejder projektlederen tæt sammen med kolleger i Engineering, salg og produktion, der alle har fokus på at levere kvalitetsløsninger.

Projektlederen er den drivende kraft, der får medarbejdere, eksterne samarbejdspartnere og kunder til at arbejde effektivt sammen igennem hele eksekveringsfasen.

 

Projektlederens primære opgaver:

  • Samarbejde tæt med salg og kunder
  • Planlægge og budgettere projekter
  • Lede projektteamet og stå til rådighed med sparring
  • Sikre struktur og dokumentation gennem projektforløbet
  • Ansvaret for at alle aftalte deadlines overholdes.

Kandidaten

Projektledelse af høj kvalitet

Du er formentlig uddannet ingeniør, maskinmester eller har anden relevant teknisk baggrund på tilsvarende niveau. Interessen kredser omkring procesteknologi og -industri. Ideelt set kommer du med min. 5 års erfaring fra procesindustrien i tilsvarende stilling som projektleder eller lignende.

Du har gode kommunikative færdigheder og finder det naturligt at formidle og dele din viden med såvel kolleger som kunder.

Personligt motiveres du af struktur, rettidighed, fremdrift og kvalitet.

Du ser værdien i at arbejde sammen som et team, hvor man udnytter hinandens viden og erfaring.

Du trives med at arbejde sammen med forskellige nationaliteter, og rejseaktivitet i et vist omfang er ikke en hindring for, at du trives i jobbet.

Der er mulighed for at udvikle dine kompetencer sammen med meget dygtige kolleger, samtidig med at du kan bibringe virksomheden ny viden.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål vedr. virksomhed og/eller stilling er du velkommen til at kontakte Partner Hans Vejs-Petersen på telefon 29 81 83 18 eller mail: hvp@conpendo.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

Kontakt person

Partner

Klar til at tage opgaven op?

Maks 2 filer, CV og coverletter, i PDF eller word