Virksomheder

Virksomheder

Bæredygtige og effektive ydelser

Med velafprøvede processer i rekruttering, veldokumenteret og troværdige Personligheds- og Kognitive tests, en nøje udtænkt opstartsplan med opfølgning, samt et genplaceringsforløb der gavner både virksomheder og medarbejdere, kan vi med stolthed og sikkerhed i stemmen sige, at vi tilbyder de bedste ydelser i markedet.

Rekruttering

Er du i tvivl om en kandidat, er du ikke i tvivl

At matche virksomheder med kvalificerede medarbejdere er en opgave for erfarne specialister med et stort netværk. Det har vi! Med sikker struktur og gennemprøvede processer sikrer vi dig en bæredygtig rekruttering.

Test

''VIDEN OM'' sikrer dig det rette beslutningsgrundlag

Konsulenterne hos Conpendo Consult er certificerede i ’People Test Systems’ analyseværktøjer PTP (personlighedstest) og PTL (kognitiv test). Analyserne sikrer os en grundig og nuanceret beskrivelse af kandidaterne, som vi kan holde op mod den profil, I søger.

Opstart

De første 100 dage er vigtige

Når den rigtige kandidat er fundet og ansat, kan Conpendo Consult hjælpe jer med at få kandidatens opstart i det nye job til at forløbe smidigt og effektivt. Vi hjælper den nye leder/medarbejder med en struktureret køreplan.

Genplacering

Vend en dårlig situation til en positiv oplevelse!

Hvis det bliver nødvendigt at afskedige en eller flere medarbejdere, kan Conpendo Consults erfarne konsulenter, gennem en struktureret proces og aktiv sparring, hjælpe de opsagte kolleger videre i deres arbejdsliv. Det giver medarbejderen tryghed og sender et godt signal i organisationen, at der tages hånd om de kolleger, man desværre har måtte afskedige.