Rekruttering

Rekruttering

Er du i tvivl om en kandidat, er du ikke i tvivl

At matche virksomheder med kvalificerede medarbejdere er en opgave for erfarne specialister med et stort netværk. Det har vi! Med sikker struktur og gennemprøvede processer sikrer vi dig en bæredygtig rekruttering.

Vi er specialister

Opgaven med at finde nye, kvalificerede medarbejdere er ofte en opgave for specialister med et stort netværk, sikker struktur og velafprøvede processer, for at nå rigtigt i mål med den rigtige medarbejder. 

Hos Conpendo Consult er vi specialister inden for rekruttering og test, og har gennem mere end 30 år været med til et hav af rekrutteringer – i Danmark såvel som internationalt. Vi ved, at det koster penge at tage fejl. Hvis man har rekrutteret den forkerte person, er det ikke bare udgiften til lønnen, man taber. En forkert ansættelse kan føre alt fra mistet salg, tab af goodwill og uro i medarbejderstaben med sig – alt sammen ting, der kan løbe op i store beløb. Det er vores job at hjælpe dig med at sikre, at dette ikke sker.

Kvalitet i velafprøvede processer

Vores processer er gennemprøvede og kvalitetssikrede, og vi tilpasser altid brugen af værktøjerne til din specifikke opgave. Det giver resultater i høj kvalitet. Når du samarbejder med os, samarbejder du med konsulenter, der sætter sig ind i din verden. På den måde kan vi garantere, at vi finder de ledere og specialister, I har brug for. 

Vores rekrutteringsproces, som alle kunder og kandidater bliver en del af, er et resultat af mange års viden og optjent erfaring. Det bruger vi til at sikre, at den kandidat, vi ansætter, er det perfekte match for netop jeres virksomhed.

Hvorfor er rekruttering vigtigt?

Rekruttering handler i høj grad om tiltrækning og udvælgelse af de bedste medarbejdere, og her er det i særdeleshed udvælgelsesprocessen, der er vigtig. At finde frem til den rigtige medarbejder til din virksomhed er helt essentielt for dig og din organisationen, og det er nok den største udfordring for specialiserede virksomheder i dag.

Som konsulenthus har vi hos Conpendo Consult årtiers erfaring med at rekruttere medarbejdere til et bredt spekter af brancher og virksomheder. Derfor ved vi, hvad der skal til for at skabe det perfekte match. Det er også derfor, vi som standard altid giver 1 års garanti på de kandidater, der bliver rekrutteret via os.

En vellykket rekruttering for os betyder ikke bare en ny medarbejder for dig, men at vi har givet dig de kompetencer, ideer og erfaringer, som din virksomhed skal bruge for at kunne fortsætte sin udvikling.